Ønsker du at vækste dit firma hurtigere, bedre og mere sikkert via langtidsholdbare løsninger?

 

Det kan alle erhvervsdrivende svare ja til og de fleste arbejder da også både hårdt og mange timer hver uge, men på trods af arbejdsmængden er det en kendsgerning, at de fantastiske resultater ofte udebliver. Og i de tilfælde hvor det lykkes at opnå gode resultater, så er den erhvervsdrivende ofte flere år om at nå resultater, der kunne være nået på få måneder ved at anvende ressourcerne optimalt.

 

Det er med andre ord ikke nok, at du har travlt – du skal have travlt med det rigtige. 

 

I min rådgivning af firmaer, tager jeg afsæt i banebrydende og gennemtestede ”low cost – low risk” principper, der har så stor effekt, at jeg i løbet af den nuværende økonomiske krise har:

 

  • Hjulpet firmaer med at skabe en større omsætning på flere millioner samt
  • opbygget, udviklet og solgt et af mine firmaer og
  • opbygget et nyt firma med en million omsætning og
  • opbygget endnu et firma med en multimillion omsætning

 

 

"Anders har helt unikke redskaber til, at finde lige præcis de områder, hvor der skal sættes ind for at din virksomhed kommer i kraftig vækst – helt konkret er min indtjening steget med over 1/4 million kr. om året! Anders er simpelthen genial. Sagt med andre ord, du og din virksomhed har ikke råd til at undvære Anders"Martin Mogensen - indehaver af Kropsinstituttet
www.kropsinstituttet.dkSom rådgiver arbejder jeg på både det taktiske og strategiske plan – en afgørende forskel som alt for få erhvervsdrivende forstår og dermed ikke udnytter til at forøge deres omsætning.

 

 

 

- Vi startede med 1 butik og har i dag 4.
”Gennem vores 2-årige-rådgivningsforløb hos Anders, har han åbnet op for en lind strøm af guldkorn, og en rådgivning der tydeligvis bygger på solid viden og praktiske eksempler, vi har kunnet omsætte til handlinger direkte i vores forretning.

Anders er stærk i alle faserne i en virksomheds udvikling, således at han har fulgt Soupanatural godt på vej mod stadig højere mål. Vi startede med en butik og har i dag 4.

Gennem sit strategiske overblik har Anders hjulpet med at identificere helt specifikke faldgrupper, men også potentialer i netop de situationer, som vi har befundet os i. Han har haft øje for at finde frem til, hvilke områder vi skulle arbejde mest intenst med for at skabe den største værdi på både kort og langt sigt.

Kort sagt har rådgivningen være yderst lukrativ for Soupanatural, da Anders rådgivning direkte har været skyld i at vores årlige omsætning er steget med over 1,7 mio. kr., som vel og mærke ikke er en engangs ekstra omsætning, men et beløb, som vi fremover kommer til at omsætte ekstra hvert år!”Kristian Nørlyng og Nicolai Jæpfelt – indehavere af Soupanatural
www.soupanatural.dk

 

 

 

Det primære spørgsmål er ikke, hvor hurtigt og meget dit firma kan vækste, men derimod hvor hurtigt og meget du ønsker og er parat til at implementere nye teknikker, så dit firma vokser kraftigt.

 

Klik her og læs mere…Efter vi er begyndt at samarbejde med Anders for 3 måneder siden, har vi opnået en forøgelse af trafikken på vores hjemmeside på 20 %, Anders honorar er tjent hjem 3 gange og vi er som organisation blevet meget mere forretningsorienteredeJesper Peter Rasmussen – Indehaver af Københavns Gestalt Institut
www.kgicph.dk

 
Copyright 2011 Anders de la Cour